28 de novembre del 2013

I la gira s'acaba per aquest any...l'any vinent més Espriu!


Després de 13 funcions, número si més no popular, comencem a acomiadar-nos de la gira de l'espectacle Si n'era un Somni, per aquest any. 
No patiu, que l'any vinent en tindrem més, no gaires de moment, però esperem poder fer arribar l'imaginari poètic de Salvador Espriu al màxim de racons possibles.

Dur a terme aquest projecte està sent una experiència sorprenent. Un espectacle poètic, on només la poesia, la música i el joc són els encarregats de fer immergir els infants en la màgia del teatre...Agosarats de nosaltres, ens feia molt de respecte, però la resposta està sent màgica.
Els infants queden immersos en l'univers del petit teatre i els adults gaudeixen, molts d'ells descobreixen, les paraules i l'imaginari d'un dels més grans poetes catalans, en Salvador Espriu. 

Ens agrada pensar que en Salvador Espriu hagués gaudit jugant amb nosaltres, de nen, al jardí dels cinc arbres. Mouria els fils d'Ariadna i faria de ventríloc amb Salom. "I els badocs en riuríeu les garrotades"...

Nosaltres seguim jugant amb Espriu, en el petit teatre... propera parada, Manacor. I seguim oberts a nous destins, ens hi voleu?